Hoppa till sidans innehåll

Elitsatsning herrar och FK

09 APR 2017 16:55
Information om herrarnas landslag och elitsatsning
  • Skapad: 09 APR 2017 16:55

SvDF vill meddela att elitsatsningsansvarig och FK, Peter Wahlsten valt att lämna sin post som FK av privata skäl. Han avgår direkt efter tränings-landskampen mot Finland Finnkampen 15–16/4 2017. Förbundet är evigt tacksamma för det arbete Peter har gjort för svensk dart Peter är grundaren av den elitsatsningsmodell SvDF använder idag. Peter har haft stor del i den framgång som svenska landslaget har krönt under många år. Vi tackar också för det ideella arbete han lagt ner och som varit ovärderligt.

Styrelsen har nu utsett Mikael Rehnlund FK Dam (tidigare assisterande FK Herr) till ansvarig för båda elitsatsningsgrupperna och dam/herrlandslag. Mikael Rehnlund kommer att ansvara för båda lagen till VM 2017 men kommer att utse en Team ´manager för herrlandslaget som kommer vara med på  plats under VM.

RF`s elitsatsning är inkopplad och kommer att bistå Elitsatsning/Landslaget under hela tiden tillsammans med Förbundsstyrelsen  fram till VM. Uttagningen Herrlandslaget kommer att göras i mitten på Maj.

SvDF kommer att nu försöka rekrytera en ny Elitsatsningsansvarig och tillika FK Herr som då tillträder efter VM 2017. Om du har intresse av att arbete med elitsatsning så maila till This is a mailto link så ger vi mer info om kriterierna.

SvDF Styrelse

Skribent: Nils-Erik Ekman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Dartförbundet
Camilla Rehnlund, Guldgubbegatan 5E
434 33 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: +46709501521
E-post: This is a mailto link

Se all info