Hoppa till sidans innehåll

Lägret avslutat och nu en stor vädjan till föreningar i SvDF

03 NOV 2017 09:35
SvDF riktar ett stort tack och samtidigt en vädjan till föreningar i hela Sverige
  • Skapad: 03 NOV 2017 09:35

Nu är Dartläger 2017 slut och ungdomarna har börjat sin resa hem. Samtliga har fått en fantastisk upplevelse och fått prova på olika idrotter, höghöjdsklättring, träffat SISU och tränat samarbetsövningar och mycket annat. Igår gästades dem av FK och spelare ur landslaget som pratade om utvecklingsgrupper, dagen avslutades med en RR tävling. Vi vill rikta ett stort tack till Upplands SDF med Carina Edström i spetsen till samtliga ledare som ställde upp under veckan och till alla ungdomar som deltog. Till lokal 23 ett stort tack för att lägret kunde vara hos er.Vilket jobb ni alla gjort. TACK

Vi gör nu en vädjan till samtliga föreningar. Vi behöver arrangörer till RR tävlingar ungdom på på riks och distrikts nivå. Vi vill att dem ska få tävla mycket men i och ur ett ungdomsperspektiv.
Alla föreningar har tillgång och möjlighet att söka ett arrangemangsbidrag i Idrottsmedel vilket även tar bort problemet med att det blir stora kostnader. Det behöver inte vara en hel helg utan man kan arrangera en RR som går över dagen. Är ni intresserade kontakta SvDFs TK This is a mailto link och har ni frågor om Idrottsmedel så kontakta This is a mailto link. Vi kommer inte svara på frågor i detta info meddelandet utan hänvisar till mejl adresserna. Var med och satsa på ungdomarna Vi önskar er alla en trevlig allhelgonahelg och lycka till ni som spelar i helgen var ni än är.

Skribent: Camilla Rehnlund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Dartförbundet
Camilla Rehnlund, Guldgubbegatan 5E
434 33 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: +46709501521
E-post: This is a mailto link

Se all info