Hoppa till sidans innehåll

Aktiviteter


Här hittar du en del av aktiviteter som Elit och Utvecklingsgruppen gör under säsongen

1-3 oktober 2021

En stor del av elitsatsningsgruppen kunde äntligen åka ut och spela internationellt. Gruppen åkte till Esbjerg för att delta i Denmark Open/Masters. Tävlingen spelades i en handbollsarena och banor och bord plus läktare rymdes i samma lokal. Ljudnivån kunde ibland bli ganska hög. Spelarna bodde på ett gememsamt hotel och det var precis som vanligt morgonpromenad och gemensam frukost för att sedan tillsammans gå till spelstället. Det var singelklasser lördag och söndag och det spelades cup.

Resultat 

Många bra resultat blev det och en del resultat hittar ni här 

https://www.dart-ddu.dk/dart-nyheder/folg-med-i-denmark-open-masters-live-her/

Men några spelare stack ut lite extra denna gång. I båda Herrsinglarna tog sig Andreas Harrysson till Final på lördagen (slutade 2a) och semifinal på söndag. Ricky Nauman tog sig till final (slutade 2a) och mötte Andreas i semfinalen. På damsidan så fick vi många fina placeringar och flera damer (även herrar) klättrade upp på WDF´s rankingtabell.

18-20 juni 2021

Elit och utvecklingsgruppen samlades på Bohusgården i Uddevalla. för en gemensam träningshelg. Fantastiskt roligt att se alla igen efter ett år av nedstängning. 

Under helgen genomfördes många poänsamlar cuper och framför allt fick alla möjlighet att träffas och lära känna varandra. 

Alla aktiva och ledare testades för Covid -19 direkt när dom anlände till Bohusgården. Det var ingen som testades positiv utan hela gruppen kunde tillbringa helgen tillsammans i anpassade lokaler.

Uppdaterad: 05 OKT 2021 08:47 Skribent: Elitansvarig
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Dartförbundet
Camilla Rehnlund, Guldgubbegatan 5E
434 33 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: +46709501521
E-post: This is a mailto link

Se all info