Gå till innehåll
Svenska Dartförbundet
Svenska Dartförbundet

WDF

Svenska Dartförbundet är stolt medlem i World Darts Federation (WDF), vårt internationella förbund som förenar dartentusiaster från hela världen. Som medlem i WDF är Svenska Dartförbundet en del av en global gemenskap där länder från olika hörn av världen samlas för spännande möten under prestigefyllda evenemang som European Championship (EM) och World Championship (VM).

Vår medlemsavgift är anpassad efter antalet aktiva medlemmar i varje land, vilket ger dig valuta för pengarna samtidigt som du stöder det globala dartgemenskapen. Det är genom WDF som vi får sanktioner för evenemang som det prestigefyllda Swedish Open, vilket garanterar att våra tävlingar håller högsta internationella standard.

Sverige har varit en stolt medlem av WDF sedan starten 1973, samma år som Svenska Dartförbundet grundades. Genom vårt långvariga medlemskap har vi haft möjligheten att vara en del av WDF:s framgångsrika utveckling och gemensamma mål för att lyfta dart till nya höjder.

WDF har även ett spännande samarbete med DartConnect, en ledande plattform för dartstatistik och livesändningar. Genom DartConnect TV får du möjligheten att följa med i realtid under WDF-sanktionerade tävlingar runt om i världen. Ta del av spänningen, strategierna och den globala konkurrensen från bekvämligheten av din egen soffa. WDF har även en youtube-kanal där de streamar sina tävlingar och man kan följa matcherna. WDF´s youtube-kanal Länk till annan webbplats. och DartConnect Länk till annan webbplats. via DCTV

Gör din dartupplevelse ännu mer berikande och global genom att vara en del av Svenska Dartförbundet. Bli medlem idag och ta del av förmånerna som en del av WDF:s internationella gemenskap. Tillsammans skapar vi dartminnen och framtidens mästerskapsögonblick. Välkommen till en värld av dart där gränser suddas ut och gemenskapen sträcker sig över kontinenter!

Publicerad: 2022-11-30

Senast uppdaterad: 2023-11-29

Författare: Camilla Rehnlund

.......

Sponsorer

Postadress

Guldgubbegatan 5 E

43433 Kungsbacka


Kontakta oss

070-9501521

kansli@dart.se