Hoppa till sidans innehåll

Beslut 2020-04-15 VDF

16 APR 2020 13:09
Västsvenska Dartförbundet hade igår den 15 april 2020 styrelsemöte. På grund av Coronaviruset, Covid-19, har styrelsen fattat följande beslut:
  • Skapad: 16 APR 2020 13:09

  • Årsmötet den 14 juni sker digitalt. Styrelsen har varit inne på att skjuta upp mötet men då det finns stadgeändringar som kommer tas upp finner vi det önskvärt att genomföra årsmötet som planerat. Prisutdelningen som skulle ske inom Göteborgsserie kommer att ske direkt till berörda föreningar/lag – vi tar kontakt. Prispengar kommer att betalas ut inom två veckor.
  • All tävlingsverksamhet med VDF-sanktion är avslutat för säsongen. Det innebär att de tävlingar som är uppskjutna eller planerade för inte kommer få VDF-sanktion. VDF-trofén kommer inte heller att spelas. Detta kommer medföra att de spelare som kvalificerat sig till Trofén premieras enligt rådande placering. Pristagare kan välja att skänka sin prispeng till välgörande ändamål istället och i år har vi valt Covid-19 som tema och undersöker vilken instans som är bäst, Röda Korset, Sjukvården, WHO eller liknande. Berörda personer kommer att bli kontaktade.

Vi vill också påminna om den enkät från Riksidrottsförbundet där föreningarna får möjlighet att ge sin bild av coronavirusets konsekvenser. Det kommer ge viktigt underlag till RF:s dialog med regering och kommuner för kommande stödinsatser. Senast den 30 april vill de ha svaren men gör det gärna så snart som möjligt.

Skribent: Ulrika Hellström Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västsvenska Dartförbundet
Spännar, Garverigatan 1
416 64 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: monica.spannar@dart....

Se all info